bekijk meer

vrijstaande woning Lochem
- begane grond -

De kinderen van de bewoners zijn al een tijdje de deur uit. Daarbij ontstonden de laatste tijd andere wensen voor de indeling en vernieuwing van meubels, kleuren, materialen en verlichting. Om beide smaken samen te brengen en de mogelijkheden te bekijken, ben ik aan de slag gegaan voor dit jaren 70 huis!

Verbouwingsadvies

bekijk meer

HALF VRIJSTAANDE WONING LOCHEM
-badkamer-

De eigenaren van deze ruime gezinswoning wilde graag een nieuwe badkamer. Ze hadden net hun huis gekocht die jaren verhuurd was geweest en die voldeed niet aan hun wensen.
Ze hadden duidelijke wensen voor apparatuur en wilde een lichte functionele badkamer.

Herinrichtingsadvies

bekijk meer

HALF VRIJSTAANDE WONING LOCHEM
- keuken -

De keuken van deze half vrijstaande stadboerderij uit 1903 mocht compleet vernieuwd worden. Naast ruimte, praktisch en functioneel in gebruik, was er ook grote wens tot goed licht en kleur. Wat er onverwacht tot realisatie kwam, bracht meer dan dat! 

Verbouwingsadvies

bekijk meer

HOEKWONING LEUSDEN
- woonkamer -

De bewoners hadden een mooie uitbouw laten plaatsen om een grotere woonkamer te verkrijgen. Het lukte vervolgens echter niet om de grotere ruimte zo in te vullen dat er een warme en gezellige woonkamer ontstond. 
Het herinrichtingsadvies gaf de antwoorden! 

Herinrichtingsadvies

bekijk meer

HALF VRIJSTAANDE WONING LOCHEM
- BADKAMER -

De half vrijstaande stadsboerderij uit 1903 kon een goede badkamer metamorfose gebruiken om weer voor lange tijd mee te kunnen.
Aangebouwd in de jaren 50 en verbouwd in de jaren 90. Wensen waren praktisch, functioneel en tijdloos. 

Verbouwingsadvies