verbouwen

Geloof mij, je kiest nooit zomaar een huis. Daar zit veel meer achter. Wat maakte dat jullie je huis gekocht hebben? De omgeving? Het dorp of de natuur? Wat maakt het jouw (toekomstige) droomhuis? Dat is waar het werkelijk om draait. En waar gehoor aan gegeven mag worden. 

We gaan door verschillende fases in het leven. Je groeit op, hoopt kinderen te mogen ontvangen en vervolgens zie je ze, voor je het weet, uitvliegen de grote wereld in. Je huis met al haar vertrekken beweegt met je mee door de verschillende woonfases tijdens deze jaren.
Je fijne ruime huis, met al haar vertrekken en ruime tuin voelen niet meer passend bij wie je bent en nu staat in je leven. Je wilt je weer thuis voelen in je huis. 

Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk waardoor je te maken met vragen over je huidige huis. Blijven jullie op deze plek of gaan jullie opzoek naar een nieuw huis? Een belangrijke eerste keuze. Of je er nu blijft wonen en gaat verbouwen of verhuizen en verbouwen, beide betekent een nieuw start! 

 


Levensfase

Nu je jouw ideale volgende woonfase mag creëren, komen er ook veel interieurvragen om de hoek kijken. Je heb een besluit gemaakt over je woning, alleen dan komt de volgende fase. Het inrichten en aankleden. Waar begin je en wanneer?

Last minute beslissingen maken geeft stress en onrust. Dat wil jij voorkomen.
Het is fijn te weten waar je verlichtingspunten dienen te komen en welke afwerking er op je vloer en muren komen. Laat staan dat de kleine details zoals de kleur en het materiaal van je deurbeslag nog besloten moet worden terwijl de nieuwe deuren zelf al uitgezocht zijn. 

Daarbij is het belangrijk te denken aan de toekomst. Hoe kan jouw ideale droomwoning het beste ingedeeld en benut worden. Kijkend naar nu en zeker de toekomst. Ook wanneer je ouder bent wil je graag zo lang mogelijk blijven wonen in je huis. Een praktische kijk en aansluiting vinden is de sleutel naar functioneel oud worden op jouw ideale plek.

Keuzes

Ik neem je mee in al je vragen en keuzes. Met mijn praktische aanpak en mijn blik gericht op de toekomst, creëer ik oplossingen. Daarmee neem ik jouw zorgen over keuzes grotendeels uit handen door deze al toe te spitsen op je wensen. Hierdoor krijg je overzicht en worden keuzes maken makkelijker. Jij wilt immers niet eindeloos blijven dubben over alle mogelijkheden.

Door samen te kijken naar jouw interieurwensen en begeleidingsvragen, creëren we een optimale samenwerking voor het beste resultaat.

Aan het einde van de verbouwing wil je tenslotte je thuis voelen. Zodat je kunt ontspannen, genieten en mooie momenten mag beleven. Ik ondersteun je in deze mooie reis om van jouw huis jouw omarmend thuis te maken.

samen

contact

Samen sterk staan

Wil jij hulp en een professionele blik in jullie verbouwproject? 

Neem dan contact met mij op om te bekijken wat ik voor jou kan beteken.