Het gezicht achter
Hygge Interieurs

weetjes over mij

Kleur mag niet ontbreken in mijn leven

Ik hou van de natuur en (moes)tuinier graag

Thee drink ik altijd met een beetje koud water

Ik ben praktisch ingesteld

Liever leuke sneakers dan oncomfortabele hoge hakken 😉

Tijdens mijn carrière in de zorg kwam ik tot de conclusie dat ik in een ander vakgebied verder wilde met het verlenen van zorg. Daarbij was ik altijd al ondernemend en creatief aangelegd.

Al snel wist ik wat dit moest zijn én met een duidelijke missie: jou laten thuiskomen in je eigen huis, een huis dat je omarmd en voor je zorgt.
Ik zie een interieur dan ook als basis voor onze gezondheid en welzijn. Wanneer jij thuis helemaal
in je element bent, kan je volop ontspannen.
Dat maakt je gelukkiger en ook gezonder!

Tijdens het volgen van mijn opleiding tot interieuradviseur ontdekte ik mijn voorliefde voor verbouwingen en bestaande woningen. Tot op de dag van vandaag ben ik dankbaar dat ik met plezier elke dag opdrachtgevers gelukkig kan maken met hun thuisbasis. Het fundament voor elke dag!

Mijn achtergrond:

Mijn ontwerpen en advies herken je aan het uitnodigende en warme karakter, waarbij de praktische en ruimtelijke invulling van het interieur voorop staat met jóu als middelpunt. 

Wanneer je mij inschakelt neem ik je mee in dit leuke creatieve proces. Ik zorg voor overzicht en structuur waarmee we alle stappen goed voor ogen hebben en samen de mooiste besluiten kunnen maken.

Ik werk het liefste met particulieren welke verbouwplannen hebben en het huis een nieuwe invulling willen geven in de volgende fase van hun leven. Dat kan bijvoorbeeld zijn wanneer de kinderen het huis uit zijn of bij een verhuizing.   

Stijl van advies:

Laten we kennismaken!

Hygge (hue-gah)


Wat houdt dat in?

De Denen hebben dit massaal omarmd en ik kan wel zeggen "het zit in hun DNA!".

Het is een typische gezelligheid die mij de ervaring geeft dat alles bij elkaar komt. Hierdoor ervaar ik het als een warme deken die mij ontspant, omarmd en laat genieten.

Ik heb er vroeger kennis mee gemaakt tijdens mijn vakantie met mijn ouders. De gezellige steden, design winkels, open vuurtje bij je tent met een warme kop thee. Het ultieme moment waarbij alles klopt.