Het gezicht achter 
Hygge Interieurs

Wie ik ben

Kleur mag niet ontbreken in mijn leven

Ik hou van de natuur en (moes)tuinier graag

Thee drink ik altijd met een beetje koud water

Ik ben praktisch ingesteld

Liever leuke sneakers dan oncomfortabele hoge hakken 😉

Ik kwam op een punt in mijn carrière waarbij ik concludeerde dat de zorg niet het vakgebied is waar ik verder in wilde. Maar wat wilde ik dan wel? Ik wilde graag gelukkig in mijn werk zijn met iets wat dicht bij mijn hart ligt. Het zorgende zit namelijk in mij. Maar ook ben ik creatief en ondernemend.

Al snel wist ik wat ik graag wilde en schetste een droomplaatje. Met een duidelijke missie: “jou laten thuiskomen in je eigen huis, een huis dat omarmd en voor je zorgt.’’ Ik zie een interieur dan ook als de basis voor onze gezondheid en ons welzijn. Wanneer je thuis helemaal in je element bent, kun je volop ontspannen. Dat maakt je gelukkiger en ook gezonder.

Ik vind het zelf ook heerlijk om een veilige plek te hebben waar ik mijn familie en vrienden kan ontvangen om samen te zijn. Waar ik mooie en minder mooie momenten in het leven kan opvangen of verwerken. Omdat die ruimte er is. Een thuisbasis die mij omarmd. Waar het gezellig en comfortabel is, waardoor ik kan ontspannen en genieten van vaak de meest kleine en simpele dingen in het leven die dat juist zo goed maken.

Hoe het begon:

Hygge (hue-gah)


Wat houdt dat in?

De Denen hebben dit massaal omarmd en ik kan wel zeggen "het zit in hun DNA!".

Het is een typische gezelligheid die mij de ervaring geeft dat alles bij elkaar komt. Hierdoor ervaar ik het als een warme deken die mij ontspant, omarmd en laat genieten.

Ik heb er vroeger kennis mee gemaakt tijdens mijn vakantie met mijn ouders. De gezellige steden, design winkels, open vuurtje bij je tent met een warme kop thee. Het ultieme moment waarbij alles klopt.

In mijn ontwerpen vind je die typische hygge stijl dan ook terug, zodat jij jouw omarmend thuis kan gaan creëren naar aanleiding van mijn advies. 
Mijn ontwerpen herken je aan het uitnodigende en warme karakter, waarbij het praktische en ruimtelijke aanwezig is. 

Wanneer je mij inschakelt neem ik je mee in dit leuke creatieve proces. Ik zorg voor overzicht en structuur waarmee we alle stappen goed voor ogen hebben en samen de mooiste besluiten kunnen maken.

Ik werk het liefste met particulieren welke verbouwplannen hebben en het huis een nieuwe invulling willen geven in  de volgende fase van hun leven.  

Ben je benieuw of wij een match zijn en wil je met mij kennismaken? 

Stijl van advies:

Laten we kennismaken!