brainstorm advies 
Hoekwoning leusden

Wensen

In Leusden hadden de bewoners van een hoekhuis een aanbouw laten plaatsen met de bedoeling om een grotere  woonkamer te realiseren. 

Nadien dit gelukt was, lukte het vervolgens echter niet om de grotere ruimte zo in te vullen dat er een warme en gezellige woonkamer ontstond. Daarnaast was de wens om tot een functionele woonkamer te bekomen waarbij de totale ruimte één geheel zou worden. Zij kwamen bij mij voor advies. Daar hun vraag voornamelijk ging om een inrichtingsvoorstel met kleuradvies, kon ik met een ondersteunend brainstormadvies samen met hen de antwoorden vinden op hun wensen. Het bleek dé oplossing om tot een functionele, samenhangende maar vooral warme inrichting te komen. 

Door eerst de ruimte met indeling aan te pakken konden we eenheid, functionaliteit en geborgenheid creëren. Dit kwam tot stand door het toevoegen van een kast over de gehele lengte en de openhaard te draaien in rechte positie.
Daarbij was een nieuwe indeling met de meubelen de juiste aanvulling tot een kloppend geheeld.

In de plattegrond gaat het om de afmeting en vorm van de meubels.

Indelingsvoorstel

Kleuradvies

Om de ruimte als één geheel samen te brengen was ook het toepassen van kleur van belang.
Door een nieuw kleurenpallet uit te zoeken en aan te geven welke kleur waarbij toe te passen, werd het mogelijk om de elementen en ruimtes met elkaar verder samen te brengen tot een warme woonkamer.
Door de juiste toepassing hebben we direct rust kunnen creëren.

Wij hadden veel ideeën en zijn creatief,
alleen lukt het ons echter niet om na de verbouwing de grotere ruimte zo in te vullen dat
er een warme en gezellige woonkamer ontstond.

Met de frisse blik van buitenaf, bracht José met enthousiasme tijdens het advies onze wensen en ideeën samen in een concreet plan. Hierdoor kunnen we onze gewenste warme en gezellige woonkamer stapsgewijs creëren.
Zo hebben wij inmiddels onze nieuwe bank gevonden en hebben na verschillende
kleurtesten de juiste kleuren definitief
vastgesteld en ingekocht.

Het advies is een fijne houvast waar-
mee wij stap voor stap bij ons einddoel komen.
Wij spreken onze hartelijke dank nogmaals uit
voor José haar hulp en enthousiasme.

- Henk & Liesbeth -

Wij hadden veel ideeën en zijn creatief, alleen lukt het ons echter niet om na de verbouwing de grotere ruimte zo in te vullen dat er een warme en gezellige woonkamer ontstond.

Met de frisse blik van buitenaf, bracht José met enthousiasme tijdens het advies onze wensen en ideeën samen in een concreet plan. Hierdoor kunnen we onze gewenste warme en gezellige woonkamer stapsgewijs creëren. Zo hebben wij inmiddels onze nieuwe bank gevonden en hebben na verschillende kleurtesten de juiste kleuren definitief vastgesteld en ingekocht.

Het advies is een fijne houvast waarmee wij stap voor stap bij ons einddoel komen.
Wij spreken onze hartelijke dank nogmaals uit voor José haar hulp en enthousiasme.

- Henk & Liesbeth -

RECENSIE

Wil jij
interieur- en/of tuinadvies?

Neem contact met mij op
 voor een (online) kennismaking.

Kenninsmaking plannen