Ik ben José van Schie, afgestudeerd als interieuradviseur. Met Hygge Interieurs breng ik graag de Scandinavische warmte en gezelligheid bij je binnen!

Tijdens mijn studie en vakanties ontdekte ik de Deense vorm van gezelligheid, de Scandinavische wereld van interieurontwerp en tevens hun prachtige natuur. Ik was op slag verliefd!

Het gevoel dat je ervaart bij de typisch Deense vorm van gezelligheid Hygge is lastig onder woorden te brengen, dit moet je ervaren! Het is daarvoor belangrijk dat alle elementen samenkomen tot een warm en gezellig interieur, wat jou in staat stelt om te genieten van de goede dingen in het leven. Een plek om tot rust te komen en te ontsnappen aan de dagelijkse drukte, alleen of met de mensen van wie je houdt.

Dit gun ik iedereen om mij heen en wil ik graag bij jou thuis brengen door middel van interieuradvies en/of Deense woonaccessoires in hygge stijl.

Daarnaast schrijf ik regelmatig nieuwe artikelen op mijn blog. Hiermee wil ik je informeren en inspireren over van alles op het gebied van interieur, planten en tuin.
Je kunt mij ook op Instagram, Facebook en Pinterest volgen om inspiratie op te doen!

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten en jou dat fijne Hygge-thuis te mogen geven waar je al zo lang naar uit kijkt!

Warme groet,

Volg mij
X