werkwijze

Ik hou van een persoonlijke benadering en wil je goed leren kennen. Zo kan ik een interieuradvies maken wat écht aansluit bij je woonwensen. Een verbouwing is een heel proces. Die bereiden we goed voor door van tevoren over die keuzes na te denken. Zodat je niet overvallen wordt door de vragen van de aannemer. Samen zetten we duidelijke stappen en hebben we tussentijdse gesprekken om tot die keuzes te komen. Ik neem je aan de hand mee en ontzorg je in tijd. 

Kennismaken

In al deze fases ondersteun ik je met mijn onafhankelijk advies waarbij we met enkele mogelijkheden, die gericht zijn op jouw wensen, overzicht creëren. Al deze onderdelen zetten we vervolgens om in een praktisch interieuradvies.

Alle ideeën en keuzes werk ik uit in een helder overzichtelijk projectboek die je van mij ontvangt.
Zodat je over een half jaar ook nog weet welke kleurnummers zijn uitgekozen.
Met jouw projectboek kan je de stappen maken om jouw nieuwe gezellige thuisbasis tot uitvoering te brengen. 

Met mijn rustige benadering en vooruitziende toekomstgerichte visie ontwikkel ik een interieurontwerp toegespitst op jouw wensen.

Ondersteunen

Samengevat doorlopen we onderstaande stappen tijdens het project:

    We bespreken met elkaar jouw wensen en woondromen tijdens jouw ontvangstgesprek.
    Daarmee ga ik aan de slag en stel ik een moodboard samen. Vervolgens bespreken we het      moodboard. Dit wordt de rode draad van jouw project.
    Dan ga ik aan de slag met de concept indeling en eventuele lichtpuntenplan. Deze ontwerpen bespreken wij vervolgens tijdens een nieuwe afspraak met elkaar door. 
    Van hieruit stel ik het definitieve indelings- ontwerp en eventuele verlichtingsplan op. Vervolgens nemen wij dit samen nog even door en is de basis daarmee gelegd!

    Dan breekt er een nieuwe fase aan in het interieurontwerp. De vervolgstap wordt het opstellen van een conceptplan van kleuren, materialen, meubels en verlichtingsarmaturen. Vervolgens bespreken we dit door.
    Met je feedback ga ik vervolgens aan de slag om een definitief plan op te stellen, die we uiteraard nog doornemen voor de final touch.
    Bovenstaand werk ik netjes uit in een mooi projectboek waarmee jij in alle rust alles er nog eens bij kan pakken, doorlezen en bewonderen. Dit eindplan kom ik in een eindgesprek met je doornemen. Zo kan jij daarna met dit overzicht je droominterieur vorm gaan geven

Fases

Contact

Laten we samenwerken!

Heeft bovenstaande iets bij je losgemaakt en wil je graag met mij contact leggen voor meer informatie? Laten we kennismaken en kijken wat ik voor je kan beteken.

Ben je benieuwd welke investering hierbij hoort?
Bekijk dan de pakketen.

pakketten