werkwijze

Er komt veel kijken bij verbouwen of het vernieuwen van je interieur, het is een heel proces.
Om jouw overzicht te geven in dat proces heb ik een werkwijze ontwikkeld waarmee we samen een interieurontwerp gaan maken die geheel op jouw als persoon aansluit. Met deze werkwijze bied ik jou tijdens elke stap die we maken een adviesgesprek aan. Door mijn ondersteuning in datgene wat wij tijdens elke stap bespreken, lukt het jou om duidelijke keuzes te maken.
Zo doorlopen we alles van A tot Z. De uitkomsten verwerk ik in het ontwerp om zo tot een volledig passend plan te komen.

de basis

Ik denk met je mee over de looproutes in je woning, de kleuren, het toepassen van de juiste materialen op de juiste plek en meer. Dit tezamen met je woning zorgt ervoor dat alles in je interieur samen komt. De keuzes die hierbij komen kijken zijn best lastig. Met mijn begeleiding zorg ik ervoor dat de wereld van alle opties gefilterd wordt naar opties die aansluiten bij wie jij bent als persoon. Zo kom je tot dé keuze die voor jou het beste is. Dat geeft duidelijkheid, overzicht en rust! 

meedenken

Wanneer jij na de eindpresentatie jouw projectboek in handen hebt, kan jij jouw nieuwe interieur werkelijkheid maken. Je komt met een duidelijk verhaal bij de aannemer of uitvoerder. Over de keuzes die je hebt gemaakt hoef je niet meer na te denken. Zo voorkom je onnodige kosten en werk je sneller toe naar het juiste resultaat.
Ik vind het leuk om tijdens deze stap bij het project betrokken te blijven. Je kan gebruik maken van mijn netwerk van leveranciers en uitvoerders. Ik overleg graag met hen de details van de uitvoering, zodat jij tijd hebt voor andere leuke dingen of werk.
Zo doorloop jij het totale proces zonder stress en met plezier!

Hoe fijn is het om mij als ondersteuning aan je zijde te hebben staan tijdens het hele traject?uitvoering

Contact

Laten we samenwerken!

Heb ik met mijn werkwijze je interesse gewekt?
Laten we kennismaken en kijken wat ik voor je kan beteken.