Interieuradvies is meer dan wat op papier zetten en een kleur voor je bepalen. Het moet passen bij datgene wat jij mooi vindt en wie jij bent! Het droomhuis waarin jij je terug kan trekken, tot rust kan komen en kan opladen.

Ik zie een interieur dan ook als de basis voor onze gezondheid en ons welzijn, want wanneer jij thuis helemaal in je element bent, dan ben je gelukkiger en gezonder!

Hygge Interieurs
Doorgaans kiezen mensen voor Hygge Interieurs omdat ze houden van de Scandinavische basis met een rustige, gezellige en warme uitstraling. Alle elementen van het interieur zijn in samenhang met elkaar, de ruimte en jouw wensen.

Mijn kracht ligt in het combineren van oud en nieuw. Ik maak gebruik van jouw lievelingsstukken en zorg dat deze een passende plaats krijgen in jouw nieuwe interieur.

Duidelijke communicatie
Bij een goed interieuradvies hoort duidelijke communicatie. Daarom heb ik duidelijke pakketten samengesteld met een helder stappenplan. Hierdoor heb je altijd zelf inzicht in het volledige proces. Kijk voor meer informatie bij werkwijze.

Ik onderhoud goed contact met diverse leveranciers waardoor ik je eenvoudig kan laten zien en ervaren wat de mogelijkheden zijn met verschillende materialen en kleuren.
Wij kunnen bijvoorbeeld samen de showrooms bezoeken, zodat we samen kunnen ervaren wat het beste past bij jou. Of ik kan alles voor je uit handen nemen, afhankelijk voor welk pakket je kiest.

Transparant
Om jou te kunnen bieden wat je nodig hebt, wil ik als Hygge Interieurs onafhankelijk blijven. Daarom werk ik niet met systemen waarin een deel van het interieuradvies wordt betaald door het verkopen van producten van andere bedrijven. Hierdoor krijg je bij mij advies met de producten waar je baat bij hebt.

Bel mij terug

U kunt hieronder uw gegevens achterlaten dan neem ik contact met u op.

    Volg mij
    X